Μεγάλο ντέρμπι στο Δοξάτο με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 1-1 και να έχουν και παράπονα από την διαιτησία του κ. Κοτσάνη και τον βοηθό κ. Βάντση για ακυρωθέν γκολ στην λήξη οι φιλοξενούμενοι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 40′ ο Ισάκου πάει να πάρει κεφαλιά πέφτει πάνω του ο τερματοφύλακας του Δοξάτου και έντονες διαμαρτυρίες του Αγίου Αθανασίου για πέναλτι που δεν δόθηκε.
Στο 54′ κάθετη πάσα του Αποστολίδη πάτησε περιοχή ο Κωνσταντινίδης από αριστερά και με το δεξί στην απέναντι γωνία θα κάνει το σουτ και το 1-0 για το Δοξάτο.
Στο 57′ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε ο Κωνσταντινίδης για αγκωνιά σε αντίπαλο, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί τράβηγμα φανέλας και φάουλ πάνω στον Κωνσταντινίδη που δεν δόθηκε.
Στο 58′ κάθετη μπαλιά του Τσάκωνα στον Στέλιο Παπαδόπουλο που έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα με ωραίο πλασέ και έκανε το 1-1 για τον Άγιο Αθανάσιο.
Στο 65′ στο χώρο του κέντρου ο Ανδρεάδης για επικίδυνο παίξιμο θα δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ότι ήταν αυστηρή.
Στο 85′ σουτ έξω από την περιοχή του Νότα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 94′ κάθετη πάσα του Καμπούρογλου, ο Παναγιώτου περασέ από αριστερά πίσω στον Τουματσίδη Ανέστη που σκόραρε με τον βοηθό κ. Βάντση να ακυρώνει το γκολ και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται.
ΓΙΩΤΑ ΑΡΓΥΡΙΟΥ















