Στο εορταστικό κλίμα των ημερών στην «Ονειρούπολη» Δράμας, την «βασίλισσα των Χριστουγέννων», συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία οι εκδηλώσεις, καθημερινά, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των χιλιάδων επισκεπτών της. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων- δράσεων της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014 έχει ως εξής:
17.30-21.00 Εργαστήρι Άη Βασίλη – Ανακύκλωσης. Οι μικροί μας φίλοι εύχονται & κάνουν προτάσεις στο Δήμαρχό μας για να ομορφύνει η πόλη μας, στέλνοντάς του μια κάρτα. Συντροφιά με τους δασκάλους και τους εθελοντές του Κέντρου Νεότητας Δράμας «Γεώργιος Παρασίδης».
18.00-19.00 Κεντρική σκηνή.
Οι νέοι και ταλαντούχοι Δραμινοί DJs Mr. Dani & Leo θα βρίσκονται στην Κεντρική σκηνή ανεβάζοντας την διάθεση με ηλεκτρονική μουσική (Deep house, Progressive, κ.α). Μια ευκαιρία για κάτι το διαφορετικό και δεν πρέπει να λείψει κανείς.
19.00: Ονειροπαρέλαση… Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση με εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους, νεράϊδες, ξωτικά και τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, ξεκινάει από την κεντρική σκηνή, για να καταλήξει σ’ ένα μαγευτικό σόου στην πλατεία της πόλης. Συνοδεύει η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας.
20:00-22.00 Κεντρική σκηνή.
Θέλουν «πάνω απ’ όλα» να σας κάνουν να διασκεδάσετε! Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα! «Όλα αλλάζουν όλα μοιάζουν μαγικά» στην Κεντρική σκηνή. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και μας χαρίζουν ένα μοναδικό live!
20.00 Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
Η ομάδα DramaEffect παρουσιάζει: «Η ζωή είναι υπέροχη». Ένα τρυφερό χριστουγεννιάτικο έργο, βασισμένο στην αριστουργηματική ταινία του Frank Capra. Σκηνοθεσία – θεατρική διασκευή: Σταυρούλα Δράμογλου.





