Δύσκολη έξοδος για τους μαυραετούς
Με την 14η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή το πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο.
Η Δόξα που έκανε καλό ποδαρικό με το νικηφόρο 3-0 επί του Άρη Ακροποτάμου την Κυριακή, φιλοξενείτε στο γειτονικό Κοκκινόχωμα σήμερα στις 15:00 με αντίπαλο το Βυζάντιο που καίγεται για βαθμούς μια και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η απόφαση να γίνει το ματς Σάββατο και όχι Κυριακή, πάρθηκε μετά από την αδυναμία της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας να καλύψει την ίδια μέρα με δύναμη το παιχνίδι στο Κοκκινόχωμα καθώς στο Ανθή Καραγιάννη γίνεται το παιχνίδι της Καβάλας με τον Άρη όπου αναμένονται και οπαδοί των «κίτρινων».
Ιδιαίτερο ματς για τον Γιάννη Τσεβρετζή
Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το αυριανό και για τον περσινό πρωταθλητή με το Δοξάτο και παλιό προπονητή της Δόξας Γιάννη Τσεβρετζή να κοντράρεται με μια από τις μεγάλες του αγάπες μια και πλέον είναι προπονητής στο Βυζάντιο εδώ και δύο εβδομάδες.
Ενισχυμένοι με Μπακιρτζίδη και Δούμπλατζη και στόχο το τρίποντο οι μαυραετοί
Η Δόξα έχοντας μια εβδομάδα παραπάνω πλέον με τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, θα μπει δυναμικά στο ματς διεκδικώντας την 7η νίκη της σε 13 αγώνες για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.
Με δύο νέα αποκτήματα ενισχύθηκε το ρόστερ της Δόξας.
Αρχικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Δούμπλατζη αφού επιτέλους η διοίκηση του Ακροποτάμου του έδωσε την ελευθέρας του. Ο παίκτης προπονείται από την περασμένη εβδομάδα με την ομάδα και το μόνο που σταματούσε την μετακίνηση του ήταν η καθυστέρηση από πλευράς διοίκησης του Άρη να δώσει την συγκατάθεση του για την αποδέσμευση του παίκτη.
Μια κίνηση που όπως είναι ευνόητο είχε να κάνει με την αναμέτρηση των δύο ομάδων που έγινε την Κυριακή.
Έτσι ο 23χρονος (5-12-92) σέντερ φορ θα προστεθεί στο δυναμικό της επιθετικής διάταξης των «μαυραετών».
Αίσιο τέλος είχε και η προσθήκη ενός ακόμη δραμινής ρίζας παίκτη.
Ο Χάρης Μπακιρτζίδης γιος του παλιού παίκτη της Δόξας Λεωνίδα Μπακιρτζίδη θα φοράει από σήμερα την φανέλα με τον μαυραετό στο στήθος.
Ο 22χρονος αριστερός μπακ / χαφ άφησε τον Παναρκαδικό και την Αρκαδία όπου έχει πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ο πατέρας του και πήρε το δρόμο για την Δράμα όπου βρίσκεται ο θείος του.
Τα χαρτιά για την έκδοση των δελτίων των δύο παικτών κατατέθηκαν ήδη στην ΕΠΟ.
Δυνατό στην έδρα του το Κοκκινόχωμα
Από την άλλη όπως προαναφέραμε ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός στην έδρα του και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το Βυζάντιο που έχει μέχρι στιγμής 15 βαθμούς και βρίσκεται ακριβώς πάνω από την διαχωριστική ζώνη, έχοντας πέντε λιγότερους βαθμούς από την Δόξα με απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με τέρματα 16-20.
Ανδρέας Παντζιαράς: Δύσκολη έδρα με αντίπαλο μια γρήγορη ομάδα
Αρκετά αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είναι ο προπονητής της Δόξας Ανδρέας Παντζιαράς.
Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου ματς με τον Ακροπόταμο, δήλωσε ικανοποιημένος από την πρώτη παρουσία των νεοαποκτηθέντων παικτών ο κ. Παντζιαράς, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είχε θετικό πρόσημο μια και οι περισσότεροι απ’ αυτούς μπήκαν στο ματς με τρεις μόλις προπονήσεις.
Ερωτηθείς για το δύσκολο εκτός έδρας ματς στο Κοκκινόχωμα τόνισε ο προπονητής των μαυραετών:
«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στην έδρα της, παρά το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν χωρίς αποτέλεσμα.
Είναι μια ομάδα καλή και γρήγορη, παίζει σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, εμείς θα δουλέψουμε όλοι την εβδομάδα, θα παρουσιαστούμε σοβαροί με στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης.»
Ντέρμπι κορυφής Καβάλα – Άρης Θ.
Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Καβάλα – Άρης Θ. κλέβει την παράσταση στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Μεγάλο ματς, η πρωτοπόρος μαζί με τον Πανσερραϊκό Καβάλα, φιλοξενεί τον Άρη που βρίσκεται μόλις ένα βαθμό.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα ματς για την μάχη της παραμονής μια και θυμίζουμε ότι υποβιβάζονται φέτος 5 ομάδες.
Πιο αναλυτικά θα παίξουν την Κυριακή στις 15:00:
Α.Ο. Καβάλα – Άρης Θεσσαλονίκης
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ελευθερούπολης
Έβρος Σουφλίου – Α.Γ.Σ. Καστοριά
Θύελλα Φιλώτα – Καμπανιακός
Πανσερραϊκός – Εθνικός Ν. Αγιονερίου Σάββατο στις 15:00
Απόλλων Αρναίας – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Δόξα Δράμας Σάββατο στις 15:00
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Άρης Ακροπόταμου
Να θυμηθούμε και την βαθμολογία μετά από 13 αγώνες:
Πανσερραϊκός 28
Καβάλα 28
Άρης Θ. 27
Καμπανιακός 23
Δόξα Δράμας 20
Θύελλα Φιλώτα 20
Εθνικός Αλεξανδρούπολης 20
Εθνικός Ν. Αγιονερίου 17
Ηρακλής Αμπελοκήπων 17
Έβρος Σουφλίου 16
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 15
Ορφέας Ελευθερούπολης 14
Αναγέννηση Γιαννιτσών 12
Άρης Ακροποτάμου 12
Απόλλων Αρναίας 7
Καστοριά 6
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ








