Εύκολη νίκη με καλή εμφάνιση στο β’ μέρος
Επιστροφή στις νίκες για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Αμαζόνων Δράμας.
Η ομάδα μας για την 10η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κέρδισε στο λασπωμένο γήπεδο της Αδριανής από την συνεχή βροχή, με σκορ 3-0 τον Βόλο 2005 και διατηρήθηκε στην 2η θέσης της βαθμολογίας με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Το γήπεδο δυσκόλεψε πολύ τα κορίτσια των Αμαζόνων που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος η δραμινή ομάδα και έφτασε δίκαια στη νίκη.
Θετικό ντεμπούτο για τις Αμαζόνες είχαν η 20χρονή Σέρβα επιθετικός Γέλενα Τσουπρίλο που πέτυχε και 2 γκολ και η 20χρονή μεσοεπιθετικός Χριστίνα Κοκοβιάδου που έπαιξε για 60 λεπτά.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Αμαζόνων είναι σε 15 μέρες(έχει ρεπό την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα) εκτός έδρας με αντίπαλο την Καρδίτσα.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 20′ εκτέλεσε φάουλ η Μήτκου σύγχυση στην άμυνα και με κοντινό πλασέ η Τσουμπρίλο έκανε το 1-0.
Στο 50′ παράλληλη σέντρα της Τασούλας Παπαδοπούλου και η Τσουμπρίλο με προβολή θα κάνει το 2-0.
Στο 57′ εκτέλεσε κόρνερ η Τασούλα Παπαδοπούλου, η Κωτσάκη έκανε πάσα στην Μήτκου και η τελευταία με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.
Η σύνθεση της δραμινής ομάδας:
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Κώστας Τερζής):
Οπρέα, Κωτσάκη, Καραπέτσα, Πελεκούδα, Κεραμιδά(75′ Ζήγρα), Φωτιάδου, Μπιρτόγιου, Παπαδοπούλου Τασούλα(73′ Φράγκου), Μήτκου, Τσουμπρίλο, Κοκοβιάδου(60′ Μοσχοβίδου).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ























