– Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζευγών Νέων από την 18χρονη Ζωή Καρυοφυλλίδου
–
Διεξήχθη πριν λίγες μέρες στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο αγωνιστικό Μπρίτζ όπου για ακόμη μια φορά ο Γαλαξίας Δράμας φώναξε παρόν όχι απλά στην διοργάνωση, αλλά στην κορυφή με μια ακόμη πολύ μεγάλη διάκριση.
Η 18 χρονη αθλήτρια του αγωνιστικού μπριτζ του συλλόγου η Ζωή Καρυοφυλλίδου μαζί με τον συμπαίκτη της Γιάννη Οικονομόπουλο από την Θεσσαλονίκη, μετά από συγκλονιστική μάχη τριών ημερών κατέλαβαν την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Αν σκεφτούμε ότι το πρώτο ζευγάρι είχε απόδοση 60,99 %, ενώ η Ζωή με τον Γιάννη είχαν απόδοση 60,62% (δηλαδή μια διαφορά 0,37% !!!!), μπορούμε να καταλάβουμε ότι η πρώτη θέση χάθηκε στις λεπτομέρειες.
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην τελική φάση συμμετείχαν 30 αθλητές, μέχρι 25 χρόνων, από 15 συλλόγους της χώρας ενώ Καρυοφιλλίδου-Οικονομίδης ήταν οι μόνοι εκπρόσωποι, από συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.
Η τελική κατάταξη για τα πρώτα 5 ζεύγη ήταν η εξής
Θ Αθλητής 1 Αθλητής 2 Κατηγορία Score Μ Χ Π
1 ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Ι. ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ Μ 10 – 12 60.99 157 13 0.8
2 ΣΟΦΙΟΣ Μ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ 13 – 5 60.79 121 9 0.5
3 ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ Ζ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩ 4 – 12 60.62 94 6 0.4
4 ΒΩΒΟΣ Κ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Α 10 – 3 55.67 55
5 ΡΑΣΕΛΗ Ε ΔΗΜΟΥ ΑΕ 5 – 5 54.98 39
Ο έφορος του Γαλαξία Δημήτρης Δημητρακόπουλος μας είπε ¨χίλια μπράβο στη Ζωή γιατί είναι μια πολύ νέα αθλήτρια στην κατηγορία 4 ακόμη, και αγωνίστηκε απέναντι σε πολύ έμπειρους συναθλητές της¨.
Και ο πρόεδρος του Γαλαξία Ζήσης Γκουτιούδης συμπλήρωσε δηλώνοντας ¨Η σημαντική αυτή διάκριση της Ζωής συμπληρώνει τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία 20 χρόνια και δείχνει ότι ο Γαλαξίας δεν έχει μόνο παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον ¨







