ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
20Σ ΟΜΙΛΟΣ
1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 4-1
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 18/5
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3
Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ 0
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 0
Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Πετρούσας 4-1
Ξεκίνημα με ήττα στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν την πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-1 την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Δράμας Δόξα Πετρούσας.
Σε ένα καθαρό και “αθλητικό” παιχνίδι χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα, όπου οι Πρωταθλητές των Σερρών μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ευτύχησαν να πετύχουν το πρώτο γκολ αμέσως μετά το 10λεπτο και αυτό τους έδωσε ώθηση, πήραν τα ηνία του αγώνα, σημείωσαν και άλλα δύο γκολ και με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου έφεραν το παιχνίδι στο 3-0.
Το Β’ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά γι’ αυτούς και το 4ο γκολ που σημείωσαν με το καλημέρα ουσιαστικά σήμανε και τη λήξη του αγώνα, αφού έπειτα κατέβασαν ταχύτητα και έκαναν συντήρηση δυνάμεων.
Το μόνο άξιο αναφοράς από εκεί και πέρα είναι το γκολ της τιμής που σημείωσε η δραμινή ομάδα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο Θοδωρής Αγγελακάς, που με τα 3 γκολ που πέτυχε στο Α’ ημίχρονο, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα σ’ αυτή τη μεγάλη νίκη του Παραλιμνίου.
Για την Δόξα Πετρούσας φυσικά και δεν χάθηκε απολύτως τίποτα, μια και υπάρχουν ακόμη 5 αγωνιστικές και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό το παιχνίδι της Τετάρτης όπου φιλοξενεί τον Α.Ο. Καρδίας και είναι σημαντικό να κερδίσει στην έδρα της.
ΦΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ
Στο 7′ κοντινή σέντρα του Λιάρα μέσα από την περιοχή και αριστερά, αποκρούει την τελευταία στιγμή ο Γιανίκης.
Στο 13’ ο Αγγελακάς, με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω απ’ την περιοχή και δεξιά αιφνιδίασε τον νεαρό Στόικο και έγραψε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 17′ παράλληλη επικίνδυνη σέντρα από δεξιά του Κοσμίδη, μπλοζόν αυτοθυσίας του Στόικου, ο οποίος μπλοκάρει προ του Τσουλχά που ήταν έτοιμος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 18′ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ρούμπο Λ. να επιχειρεί πλασέ μέσα από την περιοχή κι αριστερά αλλά με τα πόδια σε πρώτο χρόνο απομακρύνει ο Στόικος και στη συνέχεια οι αμυντικοί απομακρύνουν οριστικά τον κίνδυνο.
Στο 22’ αδράνεια των αμυντικών, ο Αγγελακάς έκλεψε τη μπάλα μπήκε μόνος του στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στόικου, γράφοντας το 2-0 για τους Πρωταθλητές Σερρών μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στο 31′ κίτρινη κάρτα ο Ρούμπος Λ.
Στο 38′ ωραία συνολική προσπάθεια των γηπεδούχων με τον Ρούμπο Λ. από δεξιά να βρίσκει τον Τσουλχά, αυτός να κάνει μια προσποίηση, να πασάρει στον Αγγελακά, ο οποίος επιχείρησε ένα πλασέ με καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ
Στο 33’ ο Τσουλχάς που βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 43’ μετά από κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Αγγελακά, ο Στόικος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 45’ ο Αγγελακάς, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απ’ την περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στην αφύλαχτη πλευρά του Στόικου που απλά παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας.
Στο 48’ ο Ρούμπος Λ. παράλληλη σέντρα από αριστερά του Τσουλχά, με κοντινή προβολή ο Ρούμπος Λ. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαγραφόμενη νίκη των Πρωταθλητών Σερρών.
Στο 52’ ο Ρούμπος Λ. βγήκε από δεξιά και πλάσαρε προ του Στόικου που επιχειρούσε έξοδο αλλά δε βρήκε το στόχο ενώ στο σημείο του πέναλτυ ήταν αφύλαχτος ο Τσουλχάς που ζητούσε επίμονα τη μπάλα για να πετύχει ένα βέβαιο γκολ και να κάνει το 4-0.
Στο 53’ κίτρινη κάρτα στον Ασλανίδη.
Στο 66′ πλασέ του Γεωργιάδη μέσα από την περιοχή, μπλοκάρει ο Χατζηγιαννάκης.
Στο 82’ κάθετη πάσα του Κερασίδη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, εκεί όπου πετάχτηκε ο Γεωργιάδης και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χατζηγιαννάκη σημειώνοντας το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Διαιτητής του αγώνα: Δραγάτης με βοηθούς Κελάζογλου – Χριστάκογλου όλοι του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Νίκος Κουζουτζίδης):
Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης(56′ Κωνσταντινίδης), Τάκας, Κωφοκώτσιος(68′ Κουτζαβασίλης), Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Λιάρας, Ρούμπος Γρ., Τσουλχάς, Αγγελακάς(72′ Στεφανίδης), Ρούμπος Λ.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Χρήστος Τσιακίρης):
Στόικος, Ξενίδης, Καραγιαννίδης(46′ Τσαντάς), Γιανίκης, Κότιος, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης, Αρμέν(46′ Κύρτσης), Γεωργιάδης, Κερασίδης, Ασλανίδης(68′ Ζεδαμάνης).
Xρονικά Δράμας
















