Παίζει τις τελευταίες ελπίδες της για κάτι καλό στα πλέιοφ
Μπορεί για την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Δράμας Δόξα Πετρούσας να έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα η διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία με δύο ήττες και απολογισμό 2-8 γκολ, η ομάδα όμως δεν χάνει το κουράγιο της και θα προσπαθήσει στις4 αγωνιστικές που απομένουν να βελτιώσει την συγκομιδή της και να κυνηγήσει το θαύμα πλέον έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.
Την Κυριακή στις 17:00 η δραμινή ομάδα παίζει στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Μακεδονικό και θα κυνηγήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα μπαράζ σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της σειράς και με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θεσσαλονίκης που έχει μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο πρώτα παιχνίδια.
Στο άλλο ματς την Κυριακή, την ίδια ώρα στο Παραλίμνιο ο τοπικός Απόλλων φιλοξενεί τον Α.Ο. Καρδίας.
Περιττό να αναφέρουμε ότι αν νικήσουν οι δύο γηπεδούχοι, με το κλείσιμο του πρώτου γύρου Απόλλων Παραλιμνίου και Μακεδονικός θα είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση.
Σημαντική η απουσία του Βέργου
Ο Παπαγεωργίου που έπαιξε στο 1-4 της Τετάρτης με τον Α.Ο. Καρδίας και ο 15χρονος Στόικος που έπαιξε με το Παραλίμνιο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πήραν τα συγχαρητήρια του Χρήστου Τσιακίρη στη συνέντευξη τύπου.
Η έλλειψη εμπειρίας και παιχνιδιών στα παιχνίδια τους όμως είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική.
Όπως ανέφερε ο προπονητής της Πετρούσας δεν είναι μόνο το θέμα των επεμβάσεων των τερματοφυλάκων, αλλά και το γεγονός ότι η Πετρούσα στήριζε πολλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα Βέργο που έπαιξε βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Χρονικά της Δράμας








