Το αγγούρι είναι ένας «πρωταγωνιστής» στις καλοκαιρινές σαλάτες. Η δροσερή του γεύση ταιριάζει με πολλά πιάτα ενώ έχει πάρα πολλά οφέλη για την υγεία μας.
Το αγγούρι περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη Β1, Β2, Β3 και Β5 , αντιφλεγμονώδη βιταμίνη Κ ασβέστιο, υδατάνθρακες, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο, σάκχαρα, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και πυρίτιο, είναι πολύτιμη πηγή θρεπτικών αντιοξειδωτικών ουσιών και παράλληλα συμβάλλει στην φροντίδα και την τόνωση της επιδερμίδας.
Περισσότερα:https://www.news4health.gr/diatrofi/15638/pollapla-ta-ofeli-gia-tin-ygeia-pou-prosferei-to-drosero-aggoyri